whatsapp

Antalya Rehberi

Antalya denilince hepimizin aklına muhakkak denizi gelir. Deniz turizmi gelişmiş olan bu güzide kentimizin bunun yanında başka güzellikleri de vardır. Ülkemizin en fazla antik kentine sahip olan bu ilimiz buna ek olarak doğal güzellikleriyle de ön plana çıkmaktadır. Bu güzel şehirde dolu dolu seyahat yaparken www.antalya-rentacar.com adresine girerek size en uygun aracı kiralayabilirsiniz.

 

Bir yıl boyunca çalışmaktan yorulduğunuzu biliyoruz. Kendinize bir ödül vermek ve yorgunluğunuzu üzerinizden atmak istiyorsunuz. Bunun için özellikle “deniz, kum, güneş” üçlüsünü tercih eden ama bunun yanında tarih ve doğa merakı olanlarında ilk adresi Antalya olmaktadır. Antalya ülkemizin en büyük 5. şehri olmakla beraber yaz ayları büyük bir nüfus yoğunluğu yaşamaktadır. Bunun tek sebebi sadece denizi olamaz tabi. Kaliteli otelleri ve profesyonel personellerinin yanı sıra yeme içme ve eğlence anlamında tatilcilere dolu dolu vakit geçirme olanağı sunmaktadır.

Doğa ve tarih iç içe

Antalya merkezde ve civar ilçelerinden birbirinden güzel tarihi ve doğa güzellikleri bulunmaktadır. Bunlar arasında Manavgat Şelalesi, Karain Mağarası, Düden Şelalesi, Kleopatra Plajı, Kurşunlu Şelalesi, Ovacık Yaylası, Damlataş Mağarası, Saklıkent Yaylası, Aspendos Antik Kenti vb. sayabileceklerimizin içinde yer alıyor. Bunlar ve bunlar gibi daha birçok güzellik sizi bu şehirde bekliyor olacak. Örneğin Termessos uçuruma bakan tiyatrosuyla gözlerinizi kamaştıracak.

Sabah deniz akşam eğlence

Antalya’nın en ünlü plajları olan Konyaaltı ve Mermerli Plajı’da deniz tutkunları için bulunmaz yerlerden birisidir. Pırıl pırıl kumlara basarak önünüzde masmavi bir çarşaf gibi serilmiş denizin tadını çıkaracaksınız. Akşam hayatını sevenler içinde bu şehir bünyesinde çılgınlıkları barındırıyor. Köpük partili diskolardan, türkü barlara kadar herkesin isteğine göre gece eğlenceleri bulunmaktadır.

Akşam olduğunda ise Kaleiçi’nin renkli sokaklarında kaybolabilir, eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.

Gönül rahatlığıyla seyahat

Firmamız ülkemizin bu seçkin şehrine tatile gelen herkesin yanında yer almaktadır. Uzun yıllardır bu sektörde yer alan bizler sizler için en uygun ve en kaliteli araçları hizmetinize sunuyoruz. https://www.antalya-rentacar.com/ adresi üzerinden de detayları kontrol edebilirsiniz. Güvenilir araçlarımızla Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gönül rahatlığıyla gezebilirsiniz.