whatsapp

Covid-19 Önlemleri?

Tüm dünyayı saran salgın hastalık covid 19 ülkemizde de önemli bir sorun haline gelmiştir.Halk olarak tüm tedbirlerimizi almak zorundayiz. bol su ile ellerinizi en az 30 saniye yıkamamak ilgili dezenfektanları kullanmak ve maske kullanmak sizleri bu hastalıktan oldukça uzak tutmaktadır.

   Firmamız imza rent a car salgının ilk başlarından beri hem personel hemde araçlarında ilgili önlemleri almıştır. Artık bilmeliyizki bu hastalığı başımızdan atana kadar tüm önlemleri sıklıkla ve devamlı yapmalıyız

 Covid-19 İçin Firmamızın Yapmış Olduğu Tedbirler :

Araçlar her müşteri dönüşünden sonra zaten güzel bir şekilde yıkanma işlemi yapılıyordu Covid-19 Dan sonra Hem bu temizlik daha kapsamlı hemde araç içine uyguladığımız tse belgeli dezenfektan türü insan sağlığına herhangi bir yan etkisi saptanmamış ilaçlar uyguluyoruz ayrıca sık temas edilen bölgelere (direksiyon,vites ,kapı kolları içdış,vb gibi yerlere sıcak buhar uygulaması yapmaktayız. ayrıca aracımızın temassız 4 saat kapalı kalmasına özen gösteriyoruz sonrasında bir sonraki müşteri için araba hazır hale geliyor müşterilerimize dezenfektanı yapılmış en uygun aracı teslim etmeye çalışıyoruz ve öneriyoruz. uygun gördüğümüz araçlara ayriyeten ozon temizlik uygulaması uyguluyoruz antalyaya geldiğinizde imza rent a car olarak sizleri en hijyenli şekilde seyehat etmenize yardımcı olmak için tüm personelimiz özenle çalışmaktadır. personelimiz sizlere araç teslim ederken maske kullanmaktadır. daha fazla bilgi almak için +90 850 360 1520 numaralı telefondan bizleri arayabilirsiniz. antalya rent a car hizmetleri imza rent a car ltd.şti.